Σουβλάκι χοιρινό

Αγρόκτημα
Γανίκα Αφοί ΑΕ

Αδειάζουμε το μείγμα της μαρινάδας μέσα στο μπολ και ανακατεύουμε καλά με το κρέας.
Κλείνουμε το μπολ με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες ή καλύτερα για ολόκληρο το βράδυ.
Την επόμενη μέρα περνάμε τα κρέατα στα ξυλάκια για σουβλάκια.
Θα μας βγάλει 4-6 σουβλάκια και ψήνουμε στην γκριλιέρα σε δυνατή φωτιά ή στα κάρβουνα 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
 

Συστατικά:

ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
100 γρ. χυμό πορτοκαλιού
20 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
1 κ.σ. δεντρολίβανο, φρέσκο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. μέλι
αλάτι
πιπέρι
 
500 γρ. χοιρινό, λαιμό, χωρίς κόκαλο
2 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι