Στο Blog μας μπορείτε να βρείτε διάφορες συνταγές φαγητών. Μαγειρέψτε σωστά και υγειηνά το κρέας μέσα απο τα απλά βήματα που σας παρουσιάζουμε στις συνταγές μας. Όλες οι συνταγές προέρχονται τόσο απο την παράδοση όσο και απο γνωστούς σεφ.
Σε ένα μεγάλο μπολ θα ρίξουμε όλα τα υγρά υλικά μας. Το λάδι με το σκόρδο, το γάλα, το ούζο και το αυγό. Ανακατεύουμε με το σύρμα για 30 δευτερόλεπτα. Ρίχνουμε και το ψωμί σε κομμάτια, το κύμινο, το μπούκοβο και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολ.